Sunrise and Sunset

An information site for British Migrants to Australia, providing information since October 2005.
Post Content follows this advert.

Sunrise and Sunset Times in Australia

Sunrise And Sunset Times in Sydney, NSW

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 5:41 AM – Sunset 8:06 PM – Length of Day 14h 25m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 7:00 AM – Sunset 4:53 PM – Length of Day 9h 53m

Sunrise And Sunset Times in Brisbane, Queensland

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 4:50 AM – Sunset 6:43 PM – Length of Day 13h 53m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 6:38 AM – Sunset 5:02 PM – Length of Day 10h 24m

Earliest Sunrise 4:45am Nov 25-Dec 9 2009
Latest Sunrise 6:39am June 27-July 8 2009

Sunrise And Sunset Times in Cairns, QLD

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 5:42 AM – Sunset 6:50 PM – Length of Day 13h 08m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 6:45 AM – Sunset 5:53 PM – Length of Day 11h 07m

Sunrise And Sunset Times in Darwin, Northern Territory

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 6:19 AM – Sunset 7:11 PM – Length of Day 12h 51m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 7:17 AM – Sunset 5:20 PM – Length of Day 10h 03m

Sunrise And Sunset Times in Perth, WA (while trialling Daylight savings)

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 6:08 AM – Sunset 8:23 PM – Length of Day 14h 14m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 7:17 AM – Sunset 5:20 PM – Length of Day 10h 03m

Sunrise And Sunset Times in Canberra, ACT

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 5:46 AM – Sunset 8:18 PM – Length of Day 14h 32m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 7:12 AM – Sunset 4:58 PM – Length of Day 9h 46m

Sunrise And Sunset Times in Melbourne, VIC

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 5:55 AM – Sunset 8:42 PM – Length of Day 14h 47m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 7:36 AM – Sunset 5:08 PM – Length of Day 9h 32m

Sunrise And Sunset Times in Adelaide, SA

Longest day 23 Dec 2008 –
Sunrise 5:59 AM – Sunset 8:30 PM – Length of Day 14h 30m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 7:23 AM – Sunset 5:12 PM – Length of Day 9h 48m

Sunrise And Sunset Times in Hobart, TAS

Longest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 5:29 AM – Sunset 8:50 PM – Length of Day 15h 21m
Shortest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 7:42 AM – Sunset 4:43 PM – Length of Day 9h 00m

Sunrise And Sunset Times in London, England

Longest day 21 Jun 2008
Sunrise 4:43 AM – Sunset 9:22 PM – Length of Day 16h 38m

Shortest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 8:04 AM – Sunset 3:54 PM – Length of Day 7h 49m

Sunrise And Sunset Times in Aberdeen, Scotland

Longest day 21 Jun 2008 –
Sunrise 4:12 AM – Sunset 10:08 PM – Length of Day 17h 55m
Shortest day 22 Dec 2008 –
Sunrise 8:47 AM – Sunset 3:28 PM – Length of Day 6h 40m

World Time and Date, this also supplies Sunrise & Sunset times in an easy to read format.

The Seasons

Australia has Four seasons:

Summer = December, January & February

Autumn = March, April & May

Winter = June, July & August

Spring = September, October & November

An interesting website to the show the SIX seasons recognised by the Bininj/Mungguy (local Aboriginal people) in the Kakadu region is : www.deh.gov.au/…/seasons.html



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments